To zostaną te wartości, które były w 80gramach ryżu, tyle że on pod wpływem wody znacznie zwiększy swoją masę objętościowo. Co do piersi i smażenia to ona natomiast straci na wadze po smażeniu (także woda). Oczywiście gotowanie zdrowsze. Ważysz produkty przed obróbką i trzymasz się tego.
na dobra sprawe jest to kwestja obrobki kulinarnej (smzaenie, pieczenie, gotowanie, wedzenie...) co do kurczakow - jem teraz udka sa tlustsze niz piersi i maja dzieki temu lepszy smak. wolowina - jest tyle mozliwosci jej przyrzadzenioa ze podobnie jak wieprzowina nie moze sie znudzic. moszesz jeszcze jesc ryby, sa co prawda mniej dla nas [...]
I tak dzień, w dzień bez żadnych zmian? Rozumiem, że można być zalatanym jednak nie trzeba robić nie wiadomo jakich posiłków, jak i np. gotowanie makaronu czy kaszy zajmuje mniej więcej tyle samo co ryżu, a krojenie dajmy na to polędwicy wieprzowej nie różni się niczym od krojenia piersi i tak dalej...co prowadzi nas do prostego wniosku: [...]
2800 kcal to moje 0. Obcialem 300 kcal. Dieta zostala sprawdzona pare postow nizej. Jeszcze jedno pytanko czy np. Piers z kurczaka powinno wazyc sie po obrobce tj. Gotowanie, smazenie, pieczenie, poniewaz dzis z piersi przed smazeniem bylo 600gramow a zostalo 340..
2800 kcal to moje 0. Obcialem 300 kcal. Dieta zostala sprawdzona pare postow nizej. Jeszcze jedno pytanko czy np. Piers z kurczaka powinno wazyc sie po obrobce tj. Gotowanie, smazenie, pieczenie, poniewaz dzis z piersi przed smazeniem bylo 600gramow a zostalo 340.
[...] w żywieniu na pewno zdrowszym i lepszym w perspektywie zdobywania "dobrych" kilogramów jest mięso jak najmniej przetworzone, które samemu przygotowuje się np. gotowanie czy duszenie piersi z kurczaka jeśli chodzi o bilans, to tak jak wyżej- polecam dobre tłuszcze, nie tylko orzechy, ale słonecznik, olej lniany itp. Zmieniony przez [...]